Història de la cuina catalana i occitana

Història de la cuina catalana i occitana. Els bolets · Mandonguilles i croquetes · Caragols i granotes · El fetge gras · P

Nº:
8
Editorial:
Editorial sidilla
EAN:
9788412980677
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-129806-7-7
Páginas:
940
Encuadernación:
TAPA DURA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
170
Alto:
240
Disponibilidad:
¡Próximo lanzamiento! Disponible a partir de 15-10-2025
Colección:
Història de al cuina

Descuento:

-5%

Antes:

38,00 €

Despues:

36,10 €
IVA incluido
Avisar disponibilidad

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques daquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres  amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat lexistència duna de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan  destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història daquesta cuina. En aquest vuitè volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes de bolets, mandonguilles i croquetes, caragols i granotes, fetge gras, pa i companatge i coques i panades. Marqués no només ens explica com les podem fer, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural duns plats i dunes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània. «Això és una obra dart», Ferran Adrià «Una obra magna», Xavier Graset «Aquest és un llibre molt important duna sèrie molt important», Colman Andrews

Otros libros del autor en Giner Papeleria

Materia en Giner Papeleria

  • FRABISA. EMPANADAS, BIZCOCHOS Y RICOS DULCES -5%
    Titulo del libro
    FRABISA. EMPANADAS, BIZCOCHOS Y RICOS DULCES
    FRAGA BLANCO,ISABEL
    Hercules ediciones
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    25,00 €23,75 €

  • La cocina antigua que guisamos hoy -5%
    Titulo del libro
    La cocina antigua que guisamos hoy
    Santos Falcone, Carlos E.
    Dossat
    DISPONIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    20,00 €19,00 €

  • Els fermentats -5%
    Titulo del libro
    Els fermentats
    Nº 1
    Vergés, Marta
    Cossetania edicions
    Els aliments fermentats contribueixen directament al nostre benestar i, a més a més, són deliciosos. Amb l'a...
    No disponible

    13,50 €12,83 €

  • Las recetas de mi casa -5%
    Titulo del libro
    Las recetas de mi casa
    Aduriz, Andoni
    Destino
    Comer en Mugaritz, el restaurante que Andoni Luis Adurizregenta desde hace quince años en Guipúzcoa, no esún...
    No disponible

    24,95 €23,70 €

  • Recetas con historia -5%
    Titulo del libro
    Recetas con historia
    Ángeles Díaz Simón
    Ariel
    ¿A qué sabían las albóndigas de la antigua Mesopotamia? ¿Cómo pueden prepararse unas hamburguesas dignas ...
    No disponible

    24,90 €23,66 €

Editorial sidilla en Giner Papeleria

  • TREURE'S LA FEINA DE SOBRE -5%
    Titulo del libro
    TREURE'S LA FEINA DE SOBRE
    Nº 8
    Ellas, Edgar
    Editorial sidilla
    Ni els dards no trobem sencers del tot a Máquina de dards, el primer conte de Treure's la feina de sobre. A al...
    No disponible

    16,00 €15,20 €

  • El món secret del temps -5%
    Titulo del libro
    El món secret del temps
    Nº 14
    Gooley, Tristan
    Editorial sidilla
    El temps canvia mentre envoltem un arbre o quan tombem una cantonada. Hi ha un món secret del temps, un món o...
    No disponible

    19,50 €18,53 €

  • Una cabana al mig del bosc -5%
    Titulo del libro
    Una cabana al mig del bosc
    Nº 6
    Fabregat Aparicio, Isabel
    Editorial sidilla
    En un petit poble la colla decideix construir una cabana al mig del bosc. Mentre juguen a investigar van c...
    No disponible

    16,00 €15,20 €

  • Història de la cuina catalana i occitana. Volum 7 -5%
    Titulo del libro
    Història de la cuina catalana i occitana. Volum 7
    Nº 7
    Marqués, Vicent
    Editorial sidilla
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i cultura...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    38,00 €36,10 €

  • El rellotger miop -5%
    Titulo del libro
    El rellotger miop
    Nº 1
    Signorile, Lisa
    Editorial sidilla
    Tot alló que sempre hauríeu volgut saber sobre els animals... i que no  sap ningú. Qué tenen en comú ...
    No disponible

    19,00 €18,05 €