La caça menor

La caça menor. Com preparar-la 10 vegades

Nº:
52
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788494487910
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-944879-1-0
Páginas:
20
Encuadernación:
RUSTICA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
150
Alto:
200
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
Productes de Mercat

Descuento:

-5%

Antes:

6,95 €

Despues:

6,60 €
IVA incluido
Avisar disponibilidad

Hi trobareu receptes de conill o de llebre, de l'excelsa becada, de perdiu, de guatlla, de tudóà Per. aix. de cuinar la caça no és una tasca gens fàcil. Cal coneixements sobre les peces i sobre quina cocció requereix cadascuna de les seves parts. No és el mateix coure les cuixes de la becada, una au difícil de caçar i de gran prestigi gastron.mic, que el seu pit. Són coneixements que han passat de mares a filles de manera secular a casa nostra, una informació valuosa que ara es recull en aquest receptari. És la cuina del xup-xup i la del rostit, on no hi ha presses.

Materia en Giner Papeleria

  • Puro dolce -5%
    Titulo del libro
    Puro dolce
    De Santis, Donato
    Catapulta editores
    Con una producción italoargentina, el libro combina los dos mundos del  autor, quien nos propone un hermoso vi...
    No disponible

    29,00 €27,55 €

  • Pep Salsetes -5%
    Titulo del libro
    Pep Salsetes
    Corominas, Agustí
    Pol len edicions
    Pep Salsetes. Un país a la cassola és un llibre ple danècdotes i savieses sobre la cuina o els aliments, el ...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    25,00 €23,75 €

  • Los cupcakes de Violetta -5%
    Titulo del libro
    Los cupcakes de Violetta
    AA.VV
    Cupula (libros cupula)
    Kit para los apasionados de los cupcakes de la mano de la famosa Violetta, protagonista de la serie de Disney. ...
    No disponible

    19,95 €18,95 €

  • Pan panadería artesanal, el -5%
    Titulo del libro
    Pan panadería artesanal, el
    Schell, Valesa
    Acribia
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    40,00 €38,00 €

  • Fisiología del gusto (N.E.) -5%
    Titulo del libro
    Fisiología del gusto (N.E.)
    Nº 11
    Brillat-Savarin, Jean Anthelme
    Obelisco ediciones
    Fisiología del gusto, o Meditaciones de gastronomía trascendente, denominado por muchos la 'biblia de la gast...
    No disponible

    11,00 €10,45 €

Sd edicions en Giner Papeleria