La cuina que no amoïna

La cuina que no amoïna

Editorial:
Viena
EAN:
9788483302460
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-8330-246-0
Páginas:
156
Encuadernación:
TAPA DURA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
165
Alto:
265
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
MILFULLS

Descuento:

-5%

Antes:

16,90 €

Despues:

16,06 €
IVA incluido
Avisar disponibilidad

Si la vida és tan complicada, te l'has de complicar encara més a la cuina La resposta de la Mireia Carbó és que, de fet, tot és més senzill del que et penses i que, sense maldecaps ni operacions complexes, es poden obtenir uns resultats que sorprendran a tothom. I a tu mateix més que ningú. Només necessites dos ingredients: sentit comú i aquest llibre. La seva fascinació per les cassoles va dur la Mireia Carbó fins l'Escola d'Hosteleria de Barcelona. després de molts  anys passant per tota mena de restaurants, va canviar els fogons per les aules on fa classes de "cuina que no amoïna". Aquest llibre és el fruit de la seva experiéncia.

Otros libros del autor en Giner Papeleria

  • La cuina salvavides -5%
    Titulo del libro
    La cuina salvavides
    Carbó Romero, Mireia
    Viena
    A LA CUINA SALVAVIDES trobarás receptes que surten; amb ingredients que trobarás al mercat o al súper del co...
    No disponible

    17,90 €17,01 €

  • La cuina et dóna joc -5%
    Titulo del libro
    La cuina et dóna joc
    Carbó Romero, Mireia
    Viena
    El més difícil d'aquest llibre és triar una recepta. La resta será un joc. ¿Recordeu que temps enrere, de ...
    No disponible

    16,90 €16,06 €

  • La cocina salvavidas
    Antiguo
    -5%
    Titulo del libro
    La cocina salvavidas
    Nº 14
    Carbo Romero, Mireia
    Viena
    En LA COCINA SALVAVIDAS encontrarás recetas que salen; con ingredientes que encontrarás en el mercado o en el...
    DISPONIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    17,90 €17,01 €

Materia en Giner Papeleria

  • La etiqueta en la mesa
    Antiguo
    -5%
    Titulo del libro
    La etiqueta en la mesa
    Calera, Ana María
    Editorial de vecchi
    DISPONIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    9,19 €8,73 €

  • Cocina para estudiantes -5%
    Titulo del libro
    Cocina para estudiantes
    Suriol Puigvert, David
    Dossat
    En la calle Estella 10, Pamplona, vivió durante sus estudios universitarios David Suriol -autor de este libro-...
    No disponible

    10,50 €9,98 €

  • Tapas y aperitivos con Sergio Fernández -5%
    Titulo del libro
    Tapas y aperitivos con Sergio Fernández
    Fernández Luque, Sergio
    Rba
    El cocinero Sergio Fernández te propone en æTapas y Aperitivos' un buen número de recetas para que elabores&...
    No disponible

    15,00 €14,25 €

  • El moniato -5%
    Titulo del libro
    El moniato
    CHALENDAR, PIERRETE
    Sd edicions
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    6,95 €6,60 €

  • Le Cordon Bleu. Cocina completa -5%
    Titulo del libro
    Le Cordon Bleu. Cocina completa
    Le Cordon Bleu International BV
    Everest
    Un libro muy especial, que contiene más de 500 de las mejores recetas de la prestigiosa escuela de cocina LE C...
    No disponible

    59,95 €56,95 €

Viena en Giner Papeleria