La textura de la xocolata

La textura de la xocolata

Nº:
1
Editorial:
Tibidabo catalan
EAN:
9788410013827
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-10-01382-7
Páginas:
110
Encuadernación:
RUSTICA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
130
Alto:
190
Disponibilidad:
DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)
Colección:
Cal saber

Descuento:

-5%

Antes:

12,00 €

Despues:

11,40 €
IVA incluido
Comprar

L'objectiu del llibre La textura de la xocolata és analitzar, amb llenguatge comú i arguments científics, què és la xocolata i per què un mateix producte genera a la major part de la població sensacions tan variades i plaents. Per fer-ho, seguirem l'estructura clàssica de l'aproximació a un aliment. Seguint el camí de les ciències de l'alimentació, veurem l'aliment des de l'arbre a la boca, és a dir, què és la xocolata i quina composició té. Fins aquí som a la disciplina de la ciència i la tecnologia dels aliments. Després ens fiquem el producte a la boca, i ja som a la disciplina de les ciències  sensorials o ciències gastronòmiques. Seran els capítols de Textures i Sabor, Color, Olor i Flavor. Si ens mengem la xocolata, és a dir, de  la boca cap a dins de l'organisme, estarem en el camp de la nutrició i la dietètica, i li dedicarem un curt capítol de preguntes i respostes. Pel camí haurem vist què diuen els diccionaris de la xocolata, com veuríem la xocolata al microscopi, quin és el Nutriscore  de la xocolata, què és el fat bloom, on hi ha les reaccions de Maillard a la xocolata, com són els cristalls de la mantega de cacau, i quins són els 40 atributs amb què podem descriure les textures.

Otros libros del autor en Giner Papeleria

  • 150 ANYS DE TAULES PERIòDIQUES A LA UNIVERSITAT DE BARCELONA -5%
    Titulo del libro
    150 ANYS DE TAULES PERIòDIQUES A LA UNIVERSITAT DE BARCELONA
    (EDS) SANTIAGO ÁLVAREZ / CLAUDI MANS
    Universitat barcelona publicacions i edi
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días..)

    28,00 €26,60 €

  • LA QUÍMICA A LA CUINA -5%
    Titulo del libro
    LA QUÍMICA A LA CUINA
    Mans, Claudi
    Tibidabo catalan
    A la síntesi de la cuina d'elBulli es llegia: La informació que subministra un plat es gaudeix a través dels...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    15,00 €14,25 €

  • SFERIFICACIONES Y MACARRONES
    ebook
    -5%
    Titulo del libro
    SFERIFICACIONES Y MACARRONES
    CLAUDI MANS
    Editorial ariel
    Una novedosa obra en donde se comparan de forma muy amena las preparaciones de los grandes cocineros mediáticos c...

    7,27 €6,91 €

  • Sferificaciones y macarrones -5%
    Titulo del libro
    Sferificaciones y macarrones
    Mans, Claudi
    Ariel
    Una novedosa obra en donde se comparande forma muy amena las preparacionesde los grandes cocineros mediáticos ...
    No disponible

    15,90 €15,11 €

  • La textura del chocolate -5%
    Titulo del libro
    La textura del chocolate
    Nº 1
    Mans, Claudi
    Tibidabo ediciones s.a.
    El objetivo del libro La textura del chocolate es analizar, con lenguaje común y argumentos científicos, qué...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    12,00 €11,40 €

Materia en Giner Papeleria

  • La cocina de las cuatro estaciones -5%
    Titulo del libro
    La cocina de las cuatro estaciones
    Nº 925
    Ortega, Inés
    Alianza
    Inés Ortega y Marina Rivas han querido dar respuesta en este libro, que sigue la línea de los anteriores ("Co...
    No disponible

    16,95 €16,10 €

  • Whisky: el manual -5%
    Titulo del libro
    Whisky: el manual
    Broom, Dave
    H.blume
    Para comprender una bebida como el whisky se requiere una comprensión básica de cómo la fusión de los ...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    20,00 €19,00 €

  • TORRES EN LA COCINA -5%
    Titulo del libro
    TORRES EN LA COCINA
    Nº 00000
    TORRES, JAVIER / TORRES, SERGIO
    Plaza & janes
    El segundo libro de Torres en la cocina, el programada de cocina en el  que Sergio y Javier Torres nos ofrecen ...
    No disponible

    21,90 €20,81 €

  • Els consells de la Nutrinanny -5%
    Titulo del libro
    Els consells de la Nutrinanny
    Lucía Bultó
    Columna edicions
    El llibre es presenta al principi com un manual de consulta per als pares, un manual que conté les respostes q...
    No disponible

    17,90 €17,01 €

  • Un viaje por la cocina aragonesa -5%
    Titulo del libro
    Un viaje por la cocina aragonesa
    AA.VV
    Tikal ediciones
    La comunidad de Aragón goza de una cocina auténtica, basada en productos sencillos de la tierra. Cuenta tambi...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    15,95 €15,15 €

Tibidabo catalan en Giner Papeleria

  • Energies Renovables -5%
    Titulo del libro
    Energies Renovables
    Nº 16
    Torrent, Manel
    Tibidabo catalan
    La lluita pel clima és avui el repte més urgent, disruptiu i solidari que afrontem la humanitat. És la nostr...
    No disponible

    16,50 €15,68 €

  • Urbanisme -5%
    Titulo del libro
    Urbanisme
    Nº 20
    Esteban Noguera, Juli
    Tibidabo catalan
    El desenvolupament urbà al món ha estat constant i creixent des de la Revolució Industrial. Actualment més ...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    16,00 €15,20 €

  • LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ -5%
    Titulo del libro
    LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ
    Nº 12
    Urías, Joaquín
    Tibidabo catalan
    No disponible

    15,00 €14,25 €

  • GRÀCIA -5%
    Titulo del libro
    GRÀCIA
    Conte, Jesús
    Tibidabo catalan
    Gràcia és un barri de Barcelona que està de moda per un cúmul de factors i de circumstàncies. Què té de ...
    No disponible

    17,00 €16,15 €

  • Energia -5%
    Titulo del libro
    Energia
    Nº 17
    Riba Romeva, Carles
    Tibidabo catalan
    Les preguntes que els capítols d'aquest llibre intenten respondre són:  Què és l'energia En quines fonts es...
    No disponible

    17,00 €16,15 €