The Bread Book

The Bread Book. 60 artisanal recipes for the home baker, from the author of

Editorial:
Phaidon
EAN:
9781838665746
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-1-83866-574-6
Páginas:
224
Encuadernación:
TAPA DURA
Idioma:
INGLES
Ancho:
270
Alto:
205
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
FOOD-COOK

Descuento:

-5%

Antes:

34,95 €

Despues:

33,20 €
IVA incluido
Avisar disponibilidad

Materia en Giner Papeleria

  • La cuina de l'aviram -5%
    Titulo del libro
    La cuina de l'aviram
    Francesc Murgadas
    Cossetania edicions
    Des de fa vint anys, l'autor té una relació molt especial amb el gall negre del Penedés. I de retruc, amb to...
    No disponible

    11,90 €11,31 €

  • Calçotada ideal i altres receptes amb calçots -5%
    Titulo del libro
    Calçotada ideal i altres receptes amb calçots
    Segu, Alex
    La magrana
    Quin és el tipus de llenya més adient per coure els calÇots Sabeu com es netegen i tallen abans de posar-&nb...
    No disponible

    16,00 €15,20 €

  • COCINA CATALANA
    Antiguo
    -5%
    Titulo del libro
    COCINA CATALANA
    AA.VV
    Editors
    DISPONIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    6,24 €5,93 €

  • Saber de aceite -5%
    Titulo del libro
    Saber de aceite
    Carlos Herrera
    Styria
    Carlos Herrera tiene una vocación especial por la cultura gastronómica  y considera el aceite de oliva uno de...
    No disponible

    20,00 €19,00 €

  • ESTUCHE NAVIDAD KARLOS ARGUIÑANO -5%
    Titulo del libro
    ESTUCHE NAVIDAD KARLOS ARGUIÑANO
    ARGUIÑANO, KARLOS
    Planeta
    No disponible

    69,90 €66,41 €

Phaidon en Giner Papeleria